Както е казал народът - с неговите камъни, по неговата

...
 Както е казал народът - с неговите камъни, по неговата
Коментари Харесай

Христо Иванов си намери майстора

 

Както е споделил народът - с неговите камъни, по неговата глава.
Видният протестър и водач на " Да,България " Христо Иванов, който окупира с хората си Орлов мост, в този момент му следва да разбере по какъв начин се чустват всички хора, пострадали от блокадите.
Бившият евродепутат Николай Бареков разгласи в обществената мрежа, че на следващия ден провежда окупация на централата на Христо Иванов. В два следващи поста в профила си във Фейсбук, Бареков декларира, че дружно с група жители ще потърсят водача на " Да, България ", с цел да му зададат въпроси.
Бившият евродепутат прецизира и въпросите, които ще задават нa Христо Иванов. Все такива, на които Иванов не отговарял.
Ето и въпросите на Бареков:
1. Защо яхнахте, разцепихте и маргинализирахте с шепата си платени лумпени митинга против Борисов?
2. Защо говорите единствено за Ахмед Доган, а пропускате неговия съдружник в Задкулисието Иво Прокопиев, в случай, че Прокуратурата разгласи Морските сараи и на двамата за еднообразно противозаконни - на Доган в Росенец и на Прокопиев в Буджака?
3. #КОЙ ви заплаща заплатата и #КОЙ ви устоя партийката, в случай, че ползвате бляскав офис в супер първокласна постройка и то, без да притежавате държавна дотация?
4. Вярно ли е, че дясната ръка на Борисов от кръга “Капитал ” Румяна Бъчварова ви е водила при него в Банкя, с цел да му се обясните в обич и да се изтъргувате за негов вицепремиер и министър на правораздаването? Твърди го Борисов, а вие мълчите гузно! Прокопиев ли ви прати?
5. Защо мълчите като риба от Буджака, че последните 12 години вашият началник Прокопиев ръководи дружно с Ахмед Доган и посредством подставените им министри (като вас, Трайков, Дянков, Каракачанов, Плевнелиев, Караниколов, Горанов, Бъчварова и т.н) подмолно страната зад фасадата на ГЕРБ и Борисов?
6. Каква договорка имате с Маджо? Колко пари ви дава?
7. Защо мълчите за прехвърлянето през 2001 година безусловно за една нощ на банката на Славчо Христов (СИК) и Иван Костов в ръцете на доближени на Борисов?
Накрая някогашният евродепутат разяснява, че има и още по-неудобни въпроси.

Ще бъдете преследван непрекъснато от Духа на Истината, която убихте! ", написа още Бареков.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР